BS HQ modtog Vejle-Prisen 2020

BS HQ er blevet hædret af Vejle Kommune med Vejle-Prisen.

Begrundelsen lyder: Bagger-Sørensen familiens erhvervsdomicil er en helstøbt bebyggelse, hvor der er blevet taget stilling til alle detaljer, der strækker sig fra den smukt anlagte vej med cortenstållamper til de små runde parkeringsrondeller med planter i midten. Den smukke bygning er flot placeret i landskabet, hvor kantinens terrasse svæver ud over den kunstigt anlagte sø. Selve bygningen er sammensat af tre lette bygningskroppe, der er bundet sammen af den gennemgående teglstensmur, som indrammer indgangspartiet. Taget og de store tagudhæng svæver let og elegant hen over glasvæggene.

 

Domicilets ejere, repræsenteret ved den ene bror, Claus Bagger-Sørensen, modtog med stor taknemmelighed prisen og takkede både arkitekt, RAVN Arkitektur, og entreprenør, KG Hansen, for at have fanget essensen af hans og broderen Steens ønsker, så de kunne tegne samt opføre det flotte hus.